Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ασύλληπτη πρόταση από Κίνα για Μέσι! “Μπλόκο” στην Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ασύλληπτη πρόταση από Κίνα φέρεται πως έχει στα χέρια του ο Λιονέλ Μέσι, όπως αποκάλυψε το Sky Sports. Η Χεμπέι βάζει υψηλά εμπόδια στην ανανέωση της συνεργασίας του Αργεντινού σούπερσταρ με την Μπαρτσελόνα, προσφέροντας του πενταετές συμβόλαιο αξίας 500.000.000 ευρώ.

Η κινεζική ομάδα σπρώχνει… στην αγορά χρήματα με το “τσουβάλι”, δίνοντας στον Μέσι 100 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο. Η Χεμπέι έχει  προπονητή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ στο ρόστερ της υπάρχουν πολύ γνωστά  ονόματα, όπως των Λαβέτσι, Ζερβίνιο, Μπιά και Κακουτά. Το συμβόλαιο του Μέσι δεν θα είναι ένα πρόβλημα για τον σύλλογο που έχει ήδη διαθέσει 13 εκατομμύρια ανά σεζόν για τον Λαβέτσι και 150.000 ευρώ ανά παιχνίδι στον Ζερβίνιο.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Μέσι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπαρτσελόνα για την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τους “μπλαουγκράνα”  μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, με ένα μισθό των 24 εκατομμυρίων καθαρά και ο σύλλογος θέλει να του προσφέρει 35 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν (70 μεικτό ανά έτος). Ο Αργεντινός άσος φαίνεται πως δεν συγκινείται από την τρελή πρόταση των Κινέζων και θα ανανεώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη συνεργασία του με τους Καταλανούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε