Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ασύλληπτο ξύλο στο Φιλιππίνες – Αυστραλία! Μπουνιές, κλωτσιές και καρέκλα στο κεφάλι [vid]

Ασύλληπτο ξύλο στο Φιλιππίνες – Αυστραλία! Μπουνιές, κλωτσιές και καρέκλα στο κεφάλι [vid]

Το ξύλο της χρονιάς έπεσε στο παιχνίδι των Φιλιππίνων με την Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες των δύο ομάδων μετέτρεψαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το παρκέ σε ρινγκ!

Το παιχνίδι των Φιλιππίνων με την Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μείνει αξέχαστο κι όχι για αγωνιστικούς λόγους. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου και με τους Αυστραλούς να κάνουν πάρτι (σ.σ. βρίσκονταν στο +31), η κατάσταση ξέφυγε ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με το παρκέ να μετατρέπεται σε ρινγκ. Αφορμή ήταν ένα άγαρμπο μαρκάρισμα ανάμεσα σε Ρότζερ Πογκόι (Φιλιππίνες) και Κρις Γκούλντινγκ (Αυστραλία).

Οι παίκτες των Φιλιππίνων και της Αυστραλίας αποφάσισαν να δείξουν τις ικανότητες τους στις πολεμικές τέχνες, με την κατάσταση να ξεφεύγει για λίγα λεπτά. Ο Αντρέι Μπλατς έριξε μπουνιά στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Νέιθαν Σόμπεϊ. Ο συμπαίκτης, δε, του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Θον Μέικερ, έκανε… κινήσεις καράτε, μοιράζοντας κλωτσιές στους αντιπάλους του.

Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν έμειναν μόνο στις κλωτσιές και τις μπουνιές. Ακολούθησαν και… καρεκλιές, με έναν παίκτη των Φιλιππίνων να πετάει μια καρέκλα σε αντίπαλό του.

Δείτε βίντεο

Για την ιστορία, οι διαιτητές απέβαλαν 13 παίκτες από τις δύο ομάδες, με τους εννιά να είναι οι Φιλιππινέζοι! Ο αγώνας συνεχίστηκε για λίγα λεπτά με πέντε εναντίον τριών, με τους γηπεδούχους να κάνουν συνέχεια φάουλ για να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι. Στο 1’57” για το τέλος της τρίτης περιόδου, δύο ακόμη παίκτες των γηπεδούχων αποβλήθηκαν, με αποτέλεσμα να μείνει μόνο ένας διαθέσιμος.

Βάσει κανονισμών, οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά την αναμέτρηση, με την Αυστραλία στο +36 (53-89).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις