Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αταλάντα – Γιουβέντους 1-1: Ισοπαλία πριν τον Ολυμπιακό

Αταλάντα – Γιουβέντους 1-1: Ισοπαλία πριν τον Ολυμπιακό

Αταλάντα και Γιουβέντους έμειναν στο 1-1 στο Μπέργκαμο για την 25η αγωνιστική της Serie A, με τη “Γηραιά Κυρία” να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, χάρη σε γκολ του Ντανίλο.

Σε μία περίοδο που η ομάδα του Μπέργκαμο προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα και συγκεκριμένα τρία ματς χωρίς νίκη στη Serie A (2 ήττες, μία ισοπαλία), αλλά και τον αποκλεισμό-σοκ στην έδρα της από την Φιορεντίνα στους «8» του Κυπέλλου, ήθελε όσο τίποτ΄ άλλο το «τρίποντο» επί της «Βέκια Σινιόρα». Για 91 λεπτά το κρατούσε στα χέρια της, αλλά ο Ντανίλο της «πήρε την μπουκιά από το στόμα» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με το υπέροχο γκολ του Μαλινόφσκι στο 76΄, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, η Αταλάντα προηγήθηκε, ωστόσο, η «Γιούβε» ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε και παρέμεινε για 11o σερί ματς χωρίς ήττα στην Serie A (7-4-0). Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία ήττα της «Μεγάλης Κυρίας» καταγράφεται από τον περασμένο Νοέμβριο (24/11), όταν είχε ηττηθεί στο Τορίνο από τη σημερινή αντίπαλο (0-1).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Τζαπακόστα (60′ Μέλε), Κούπμαϊνερς, Μπογκά (90′ Πάσαλιτς), Μουριέλ (60′ Μαλινόβσκι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι (79′ Κουαδράδο), Ντε Σίλιο, ΜακΚένι (81′ Κεν) Λοκατέλι, Ραμπιό (86′ Αρτούρ), Ντιμπάλα, Βλάχοβιτς, Μοράτα (86′ Ακέ)

Η γκολάρα του Μαλινόφσκι:

Το γκολ της Γιουβέντους στο φινάλε του αγώνα:

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις