Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Αταμάν για Ντίνο Μήτογλου: «Είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ της Euroleague»

Αταμάν για Ντίνο Μήτογλου: «Είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ της Euroleague»

Ο Εργκίν Αταμάν αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον Ντίνο Μήτογλου μετά τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια για την Euroleague.

Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια, ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στο συναίσθημα του να παίζεις μπροστά σε 19.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ, ενώ χαρακτήρισε τον Ντίνο Μήτογλου ως τον καλύτερο πάουερ φόργουορντ της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Μου αρέσει το παιχνίδι, είναι 200 νίκες με ένα καλό παιχνίδι όπως σήμερα. Η Βίρτους είναι μια καλή ομάδα. Παίξαμε έξυπνα στην επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Είμαι περήφανος για τη 200η νίκη που συνοδεύτηκε και με καλό μπάσκετ. Είναι σημαντικό που μοιράσαμε τον χρόνο.

Ο Ναν δεν είναι έτοιμος 100% πήρε χρόνο, έδειξε κάποια πράγματα. Όλοι έδωσαν κάτι. Ο Σλούκας, ο Γκραντ, ο Ντίνος όπως πάντα, είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ της λίγκας. Θέλουμε κι άλλες νίκες εντός έδρας. Είχαμε 18-19.000 κόσμο. Στα επόμενα παιχνίδια ελπίζω σε σολντ άουτ. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση. Είναι απίστευτο, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις