Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αταμάν για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: «Τα λάβαρα του ΟΑΚΑ μου προκαλούν πάντα συναισθήματα»

Αταμάν για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: «Τα λάβαρα του ΟΑΚΑ μου προκαλούν πάντα συναισθήματα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Αναντολού Εφές, την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Έργκιν Αταμάν μίλησε για τα… συναισθήματα που του προσφέρει η έδρα του Τριφυλλιού.

Ο Αταμάν, ως προπονητής της δις πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές, μίλησε μαζί με τους υπόλοιπους αρχηγούς και τους προπονητές των 4 ομάδων που θα συμμετάσχουν φέτος στο τουρνουά.

«Ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό που συμμετέχουμε, ακόμη μία φορά σε αυτό το τουρνουά. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον Παύλο Γιαννακόπουλο για όσα πρόσφερε στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κάθε φορά που έρχομαι στο ΟΑΚΑ βλέπω τα λάβαρα με τους τίτλους και μου δημιουργούνται πολλά συναισθήματα», ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντετ Κάτας, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε να βρεθούμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε, αντιμετωπίζοντας πολύ καλές ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Βλέπω την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι που ήμουν μέλος αυτή της ομάδας, που έδωσε τα πάντα γι’ αυτή ο κος. Γιαννακόπουλος».

Για την Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε ο βοηθός του Μεσίνα, Φιορέτι τονίζοντας τα εξής: «Τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό τουρνουά και να να τιμούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο, τον οποίο δεν έχω συναντήσει, αλλά έχω μάθει πολλά γι’ αυτόν και την προσφορά του στην ομάδα».

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Τιμούμε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο μπάσκετ. Δεν είμαστε έτοιμοι, ωστόσο αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσει να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις