Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: «Ήταν σαν να πήραμε δυο νίκες απόψε, δείξαμε τη δύναμη μας»

Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: «Ήταν σαν να πήραμε δυο νίκες απόψε, δείξαμε τη δύναμη μας»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, ανέφερε πως η νίκη που πήραν οι παίκτες του ήταν σαν δυο νίκες, με τον Τούρκο τεχνικό να στέκεται στη δυναμική που έχει το ΟΑΚΑ σαν έδρα.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού με 89-81 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ένα αποτέλεσμα που φέρνει το «τριφύλλι» στην 2η θέση της Euroleague μετά το τέλος της 31ης αγωνιστικής.

Ο Τούρκος τεχνικός επισήμανε πως η νίκη που πήραν οι παίκτες του ήταν σαν δυο, καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν το -8 του πρώτου αγώνα και χάρη στο goal average που έχουν να πάρουν το πλεονέκτημα για την 2η θέση της κατάταξης.

Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής δεν παρέλειψε να αναφέρει την δυναμική του ΟΑΚΑ, το οποίο οδήγησε τους παίκτες του στην ανατροπή από το -16 που βρίσκονταν να χάνουν/

Τα λόγια του Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονα κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλά μετά. Νομίζω πως επιτεθήκαμε πολύ έξυπνα στην τελευταία περίοδο με τον Σλούκα και τον Ναν μόλις μπήκε στον αγώνα. Δείξαμε τη δύναμή μας, ειδικά στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυναμική να γυρίσουμε από το -16 απέναντι στη Μπαρτσελόνα που ήταν δεύτερη γιατί εμείς τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση.

Κερδίσαμε το παιχνίδι και πήραμε και τη διαφορά τώρα. Γιατί χάσαμε με οκτώ, κερδίσαμε με οκτώ αλλά στο συνολική διαφορά πόντων είμαστε στο +33.

Είναι ένα μεγάλο αβαντάζ στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Είναι σαν να πήραμε δύο νίκες απόψε. Τρομερή ατμόσφαιρα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση, φανταστική για τα παιδιά. Τρία ακόμα παιχνίδια, πηγαίνουμε βήμα βήμα»

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις