Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αταμάν: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας εκ των σημαντικότερων προέδρων τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Αταμάν: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας εκ των σημαντικότερων προέδρων τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του μικρού τελικού της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης να μιλάει για τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Η Εφές επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 87-81, αξιοποιώντας στο έπακρον το εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο στο οποίο πέτυχε 38 πόντους και κατέκτησε την τρίτη θέση στο ”τουρνουά Παύλος Γιαννακόπολος”.

Ο Εργκίν Αταμάν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη προσωπικότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν εκ των σπουδαιότερων προέδρων στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι δηλώσεις Αταμάν

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίξουμε σε ειδικές καταστάσεις, όπως έγινε με την Μακάμπι. Καναμε πολλά λάθη, αλλά θα μάθουμε, έχουμε νέα ομάδα, ήταν ένα καλό ματς προετοιμασίας.

Είναι σπουδαίο που είμαστε εδώ γιατί ήταν ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Πάντα έδινε τα πάντα για το μπάσκετ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις