Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αταμάν πριν το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Η Euroleague είναι πολύ σκληρή – Παίξαμε καλό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ»

Αταμάν πριν το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Η Euroleague είναι πολύ σκληρή – Παίξαμε καλό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (20/10, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) στο ΟΑΚΑ, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 4η αγωνιστική της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν με τον Κώστα Αντετκούνμπο μίλησαν για το ματς, αλλά και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Τόσο ο Αταμάν, όσο και ο Αντετοκούνμπο στάθηκαν στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τον προπονητή του “τριφυλλιού” να επισημαίνει τις διαφορές σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια στη Euroleague.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτή είναι η Euroleague. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στους δύο πρώτους μας αγώνες στο ΟΑΚΑ στη Euroleague παίξαμε καλό μπάσκετ, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση. Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς, η Euroleague είναι πολύ σκληρή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας από την Φενέρμπαχτσε. Σίγουρα αναλύσαμε άμεσα, μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη τα λάθη μας αλλά τώρα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Από την πλευρά του, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σήμερα βλέποντας βίντεο από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αποφεύγοντας τα καλάθια από αιφνιδιασμούς. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ».
Για τα άσχημα ξεκινήματα της ομάδας: «Ισχύει ότι σε κάποια ματς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε ως ομάδα το τι φταίει. Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να διορθώσουμε άμεσα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις