Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Αθανασιάδης: «Κάποτε στην ΑΕΚ ξύπναγα και έψαχνα δικαιολογία να μην πάω προπόνηση»

Αθανασιάδης: «Κάποτε στην ΑΕΚ ξύπναγα και έψαχνα δικαιολογία να μην πάω προπόνηση»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναφέρθηκε σε καταστάσεις που έχει περάσει στην ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πριν αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να φύγει από την ομάδα και να μην πηγαίνει καν στις προπονήσεις.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν καλεσμένος στον Αιμίλιο και το «quizball», με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να μιλάει για την εμπειρία του στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε ότι υπήρξε περίοδος που δεν ήθελε να πηγαίνει καν στις προπονήσεις.

«Όταν επέστρεψα είπα θέλω να φύγω, δεν θα ανανεώσω. Μόλις έκανα 10 μέρες προπονήσεις ήταν κάτι διαφορετικό, είδα πως ξεκινάει αυτή η ομάδα να γίνεται παρέα. Στα δύσκολα και στα εύκολα να είναι μαζί. Γίναμε οικογένεια, ο προπονητής μας έφερε κοντά. Υπάρχει ο χαβαλές αλλά υπάρχει και η σοβαρότητα. Ατόμικα ο κάθε παίκτης είναι πολύ καλός. Αυτό είχε γίνει και άλλες χρονιές αλλά τελικά δεν έβγαινε.

Πριν φύγω από την ΑΕΚ δεν ήθελα να πηγαίνω στην προπόνηση. Ξημέρωνε και έλεγα τι να πω να μην πάω. Πέρυσι και που δεν έπαιζα το γούσταρα. Είναι σημαντικό αυτό που βγάζει ο Αλμέιδα και επίσης είναι πολύ ανοιχτός, μπορείς να του πεις τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις