Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αθλητισμός και… καψουροτράγουδα! Μεγάλα σουξέ με μπόλικο φάλτσο [vid]

ΟΠΑΠ
ΦΩΤΟ youtube

Δεν πέτυχαν ούτε νότα, αλλά το γέλιο που θα σας χαρίσουν θα σας ανταμείψει. “Αστέρες” των γηπέδων ντριμπλάρουν με… καψουροτράγουδα– Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του ΟΠΑΠ με γνωστούς αθλητές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο τραγούδι και να κάνουν αφιερώσεις… στον Άγιο Βαλεντίνο.

Γνωστοί αθλητές άφησαν το γήπεδο και μπήκαν στο στούντιο ηχογράφησης για να τραγουδήσουν παλιές και νέες επιτυχίες που μιλάνε για αγάπη, χωρισμό και πόνο.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 15 παίκτες από τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της AEK και του ΠΑΟΚ, καθώς και από τον ποδοσφαιρικό Ατρόμητο, άφησαν τη μπάλα και έπιασαν το μικρόφωνο με αφορμή τη σημερινή ημέρα.

Το πρόγραμμα ανοίγει ο Ουάρντα του Ατρόμητου, ο οποίος τραγουδάει για το “Βρε μελαχρινάκι”, ενώ ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τζέιμς Γκιστ και Κένι Γκάμπριελ του Παναθηναϊκού Superfoods με το “Ζηλεύω πολύ”.

Οι παίκτες της ΑΕΚ, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντελρόι Τζέιμς και Δημήτρης Μαυροειδής πήραν τη… σκυτάλη με το “Γύρισε” του Καρρά, ενώ οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Ιωάννης Παπαπέτρου τραγουδούν τα “Ξημερώματα”.

Το… πρόγραμμα κλείνει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, Λίνο Χρυσικόπουλο, Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς και Δημήτρη Κατσίβελη, με το “Άστην να λέει”!

Το μουσικό τους ταλέντο … ξεδιπλώνεται στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο του ΟΠΑΠ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις