Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

«Αθώος» ο Τζος Γκίντι για την υπόθεση με τη 15χρονη που υποστήριξε ότι είχαν σεξουαλικές επαφές

«Αθώος» ο Τζος Γκίντι για την υπόθεση με τη 15χρονη που υποστήριξε ότι είχαν σεξουαλικές επαφές
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τζος Γκίντι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ απαλλάχθηκε από την αστυνομία για το σκάνδαλο με μία 15χρονη κοπέλα, η οποία και υποστήριξε στα social media, ότι είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του.

Η 15χρονη κοπέλα είχε ανεβάσει και κοινές τους φωτογραφίες, στις οποίες ο Γκίντι εμφανιζόταν γυμνός πίσω της, αλλά ο Αυστραλός παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο NBA, φαίνεται ότι θα τη… γλιτώσει.

Το φερόμενο θύμα και η οικογένειά της δεν “κυνήγησαν” την υπόθεση και μάλιστα απέφυγαν να συνεργαστούν με τις αρχές, στην έρευνα που έγινε, μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media. Κάπως έτσι, ο Γκίντι είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει ήσυχος την καριέρα του στο NBA.

Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει ότι “το αστυνομικό τμήμα του Newport Beach επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση του Josh Giddy έχει κλείσει επίσημα λόγω έλλειψης επιβεβαιωτικών αποδεικτικών στοιχείων. Ουσιαστικά, η έρευνα δεν προχώρησε καθώς κανένας εμπλεκόμενος δεν ήταν πρόθυμος να παράσχει πληροφορίες, αφήνοντας τον Giddey απαλλαγμένο από τυχόν κατηγορίες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις