Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουέστ Χαμ “τσεκάρουν” τον Ζοσέ Σα

Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουέστ Χαμ “τσεκάρουν” τον Ζοσέ Σα
ΦΩΤΟ Intime

Έντονο ενδιαφέρον για τον Ζοσέ Σα από Ισπανία και Αγγλία, αναφέρουν σημερινά (9/4) ξένα και εγχώρια δημοσιεύματα με τον Ολυμπιακό να περιμένει να δεχτεί προτάσεις ανα πάσα στιγμή.

Το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει κινήσει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φαίνεται πως ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την περίπτωσή του και την Γουέστ Χαμ να τον παρακολουθεί εξίσου.

Σημερινό (9/4) δημοσίευμα της Marca αναφέρει χαρακτηριστικά:  “Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει για έναν τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο του Άνταν θα λήξει τον Ιούνιο , οπότε θα αναγκαστεί να αναζητήσει ένα τερματοφύλακα που θα πλaισιώσει τον Γιαν Όμπλακ. Υπάρχουν δύο ονόματα κάτω από το μεγεθυντικό φακό των στελεχών της Ατλέτικο Μαδρίτης: Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού, και Mάρκο Ντμίτροβιτς της Ειμπάρ”.

Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της “SportDay” ενδιαφέρον υπάρχει και από την Γουέστ Χαμ, η οποία φαίνεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, καθώς επιθυμεί τον Σα για βασικό τερματοφύλακα. Θυμίζουμε πάντως ότι η ρήτρα του Πορτογάλου γκολκίπερ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι με κανονική μετεγγραφή από την Πόρτο, είναι στα 13 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα “πέσει” πιο κάτω.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις