Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο 2-0 και Σέλτικ – Φέγενορντ 2-1 για τον 5ο όμιλο στο Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο 2-0 και Σέλτικ – Φέγενορντ 2-1 για τον 5ο όμιλο στο Champions League
Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας την Λάτσιο (2-0) και πήρε την πρωτιά στον 5ο όμιλο του Champions League, αφήνοντας τους Ρωμαίους στη δεύτερη θέση. Η Σέλτικ επικράτησε εντός έδρας της Φέγενορντ με 2-1, μια νίκη… χωρίς αντίκρυσμα, αφού οι Ολλανδοί είχαν στα χέρια τους το “εισιτήριο” για τους “32” του Europa League. Πέτυχε γκολ ο πρώην επιθετκός του Άρη, Λουίς Πάλμα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 2-0 τη Λάτσιο και σφράγισε την πρώτη θέση με τους Ιταλούς να τερματίζουν δεύτεροι, στον 5ο όμιλο του Champions League. Την ίδια στιγμή, η αποκλεισμένη από την Ευρώπη, Σέλτικ, πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στη φάση των ομίλων, επικρατώντας εντός έδρας της Φέγενορντ (2-1)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο 2-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε “δυνατά” στο ματς, με σκοπό να “καθαρίσει” την πρωτιά στον 5ο όμιλο και μόλις στο 6′ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Λάτσιο, με τον Γκριεζμάν να κάνει το 1-0. Οι “ροχιμπλάνκος” έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 39′, αλλά το τέρμα του Ερμόσο ακυρώθηκα, αφού ένας συμπαίκτης του βρισκόταν δίπλα στον πορτιέρε των Ρωμαίων κι έτσι επηρέαζε την φάση. Το τελικό 2-0 υπέρ των “ροχιμπλάνκος” ήρθε στο 51’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Λίνο.

Σέλτικ – Φέγενορντ 2-1

Η Σέλτικ είχε ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Φέγενορντ ήταν αυτή που στο 22′ κατάφερε να σκοράρει, αλλά είδε το τέρμα της να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Τελικά, οι γηπεδούχοι πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού στο 33′ ο 0πρώην επιθετικός του Άρη, Λουίς Πάλμα, έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη στιγμή να ισοφαρίσουν στο 43′, με τον Γκιρτούιδα να έχει δοκάρι.

Το ματς συνεχίστηκε με αρκετές χαμένες φάσεις και από τις δυο ομάδες, με τους γηπεοδύχους, όμως, να έχουν καλύτερη εικόνα. Στο 82’ ο Χιμένες από δεξιά σήκωσε υπέροχα για τον Μίντεχ που με σουτ στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-1 για τη Φλέγενορντ. Στο 84’ ο Χαρτ είπε όχι σε σουτ του Ουέντα και στο 86’ το σουτ του ΜακΓκρέγκορ τράνταξε το δοκάρι του Μπάιλοβ.

Τελικά, στο 90+1’ ο Ο’Ράιλι σέντραρε από αριστερά και ο Λαγκερμπίλκε έκανε το 2-1, δίνοντας τη νίκη στην Σέλτικ στο φινάλε της φάσης των ομίλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις