Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Επεισοδιακή πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για τους Πολίτες

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Επεισοδιακή πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για τους Πολίτες

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ατλέτικο στη Μαδρίτη και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στους “4”, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Πολίτες ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» στο 30΄ όμως το δοκάρι «έσωσε» τον Όμπλακ στο σουτ του Γκιντογκάν.

Στη συνέχεια ο Ντιέγκο Σιμεόνε έφερε το ματς εκεί που ήθελε, σταδιακά η Ατλέτικο Μαδρίτης πίεσε ολοένα και περισσότερο, όμως στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Ο Κορέα έχασε μοναδική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά νικήθηκε από τον Έντερσον κι έτσι το τελικό 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στην εκπνοή του αγώνα είχαμε επεισόδια και σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών μετά από χτύπημα του Φελίπε στον Φόντεν που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων, ενώ κίτρινη κάρτα δέχθηκε μέχρι και ο Σιμέονε για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο κι έντονες διαμαρτυρίες.

Τα highlights του Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις