Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ατλέτικο – Ρεάλ: Ο Μπενζεμά «χάλασε» το πάρτι των «ροχιμπλάνκος» (video)

Ατλέτικο – Ρεάλ: Ο Μπενζεμά «χάλασε» το πάρτι των «ροχιμπλάνκος» (video)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι “ροχιμπλάνκος” ήταν ανώτεροι από τη “Βασίλισσα”, ωστόσο έχασαν μία τεράστια ευκαιρία να “κλειδώσουν” τον τίτλο, με τον Καρίμ Μπενζεμά να τους χαλάει το πάρτι στο 88′ και να διατηρεί την ομάδα του ζωντανή στη μάχη της κορυφής.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Σιμεόνε παρέμεινε στο +5 από τη Ρεάλ, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, την ώρα που η Μπαρτσελόνα χαμογέλασε με το αποτέλεσμα του ντέρμπι, πλησιάζοντας την Ατλέτικο στους 3 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων έφερε το γκολ στο 15ο λεπτό, όταν ο Γιορέντε έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και τροφοδότησε τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος με ένα τελείωμα αντάξιο της κλάσης του νίκησε τον Κουρτουά.

Η Ρεάλ, που μπήκε πολύ νωχελικά στο ντέρμπι, προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι προς τα αντίπαλα καρέ, αλλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο απείλησε μόνο με ένα μακρινό σουτ του Κασεμίρο.

Στο 41΄ οι «μερένγκες» ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Φελίπε μετά από κόρνερ, αλλά ο διαιτητής αφού εξέτασε ο ίδιος το βίντεο δεν καταλόγισε παράβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο έχασε διαδοχικές μεγάλες ευκαιρίες να αυξήσει το προβάδισμά της, με τον Κουρτουά να σώζει μέσα σε λίγα λεπτά διαδοχικά τετ-α-τετ με τους Καράσκο και Σουάρες (στην πρώτη περίπτωση ακολούθησε σουτ του Γιορέντε έξω από την περιοχή που έφυγε λίγο άουτ, με τον Βέλγο γκολκίπερ εξουδετερωμέμο).

Η Ρεάλ δεν μπορούσε να απειλήσει σε οργανωμένη επίθεση, το έκανε όμως σε μία γρήγορη κόντρα (μετά από λάθος του Κορέα), με τον Όμπλακ να κάνει σωτήρια διπλή επέμβαση απέναντι στον Μπενζεμά. Ο Γάλλος, όμως, πήρε την προσωπική του ρεβάνς στο 88΄, όταν έπαιξε έξοχα το «1-2» με τον Κασεμίρο και με πλασέ ισοφάρισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις