Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: «Μοιρασιά» στο Περιστέρι (videos)

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: «Μοιρασιά» στο Περιστέρι (videos)
ΦΩΤΟ intime

Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική των play out της Superleague, διατηρώντας απόσταση “ασφαλείας” από τις τελευταίες θέσεις.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό και θέαμα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Φατιόν στο 49′ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πλασέ του Μανούσο τρία λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το ματς “φυλώντας τα νώτα” τους και οι επιθετικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο, δεν υπήρξε ουσιαστικά ούτε μία τελική προς την εστία, από καμία από τις δύο πλευρές.

Η εικόνα άλλαξε όμως με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αφού σκόραραν αμφότερες πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 49′ ο Φατιόν έκανε ωραία ενέργεια έξω από την περιοχή και με φοβερό σουτ νίκησε τον Μάνδα για το 1-0.

 

Ο Ατρόμητος απάντησε όμως αμέσως, αφού τρία λεπτά αργότερα, ο Μανούσος έφυγε στην “πλάτη” της άμυνας και με δύσκολο πλασέ από πλάγια θέση, ισοφάρισε σε 1-1.

 

Μετά τα δύο  απανωτά “χτυπήματα” όμως, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ξανά, αφού δεν βοήθησαν και οι αλλαγές των δύο προπονητών, με αποτέλεσμα το ισόπαλο αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους.

Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης παρέμειναν έτσι ισόβαθμοι με 29 βαθμούς στη βαθμολογία των play out της Superleague, έχοντας καλή απόσταση από τις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις