Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος – Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε η αποστολή των «κιτρίνων»

Ατρόμητος – Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε η αποστολή των «κιτρίνων»
ΦΩΤΟ Intime

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Superleague, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε και Λούμορ.

Ο Άκης Μάντζιος έχει όμως στη διάθεσή του για το αυριανό (27/09, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) ματς, τους Χαΐροβιτς και Μπεναλουάν, που είναι τελικά σε θέση να βοηθήσουν στο Περιστέρι.

Η ενημέρωση και η αποστολή από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (27/09) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ντε Μάτος, Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Γκανέα, Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις