Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ατρόμητος και…εγωιστής! Με ανατροπή “πήρε” τον Αστέρα στο Περιστέρι

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μεγάλη προσπάθεια… μεγάλη νίκη! Ο Ατρόμητος έμεινε πίσω στο σκορ, αγωνίστηκε από το 63′ με δέκα παίκτες, αλλά ήταν… παλικάρι και έφτασε στην ανατροπή (2-1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με δυο γκολ από κεφαλιές και του έκοψε δρόμο προς τα πλέι οφ. Χρυσή αλλαγή του Δέλλα ο Λε Ταλέκ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Από το 17` βρισκόταν πίσω στο σκορ, ενώ από το 63` υποχρεώθηκε να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακόμη κι έτσι όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League.

Παρά τις προσπάθειες του Ατρόμητου να αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες από το πρώτο λεπτό, αυτό αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο, αφού ο Αστέρας Τρίπολης είχε… φορτώσει το κέντρο του και προσπάθησε να βρει κάποια καλή αντεπίθεση. Με το πέρας του 15λεπτου οι Περιστεριώτες κατάφεραν να δημιουργήσουν τις πρώτες τους ευκαιρίες, κυρίως μετά και την άνοδο του Παπαδόπουλου, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δέχθηκαν το γκολ.

Από κόντρα και λάθος της άμυνας του Ατρόμητου, ο Δημούτσος βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα και με δυνατό πλασέ στο 17′ έκανε το 0-1 απέναντι στην πρώην ομάδα του, με τους Αρκάδες να βρίσκουν δίχτυα μετά από 5 αναμετρήσεις! Οι παίκτες του Δέλλα δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Μπαντή, παρά την υπεροχή που είχαν, αφού ο Αστέρας περιόρισε στο ελάχιστο τα λάθη του και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Περιστεριώτες μετέφεραν το παιχνίδι τους προς τα καρέ των φιλοξενούμενων με την έναρξη της επανάληψης, ψάχνοντας της ισοφάριση. Στο 63′ όμως άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού, αφού ο Κεϊτά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν με δέκα παίκτες να φτάσουν το 1-1. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαζαρίδης -ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας- με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.

Οι γηπεδούχοι δεν οπισθοχώρησαν και μάλιστα έψαξαν και για το νικητήριο γκολ. Ο Αστέρας όμως έχασε τεράστια ευκαιρία στο 79′ να πάρει και πάλι το προβάδισμα, με τον Μάσα να μην μπορεί να νικήσει τον Μπάρκα. Το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος φώναξε για πέναλτι στο 83′ σε μαρκάρισμα του Σανκαρέ στον Ούμπιδες. Τελικά οι Περιστεριώτες έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή, κάνοντας το 2-1 με την κεφαλιά του Λε Ταλέκ στο 87′.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε