Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος και στη Λάρισα! Νέο σπουδαίο διπλό για τους Περιστεριώτες

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Νέα σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία για τον Ατρόμητο, που πέρασε με 2-1 από τη Λάρισα και είναι πλέον 2ος στη βαθμολογία μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λημνιός (45΄) και ο Λε Ταλέκ (56΄) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Κορακάκη στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής που έγινε στο AEL FC ARENA. Για την ΑΕΛ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαρουκάκης στο 47΄.

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος έριξε στο καναβάτσο και την ομάδα της Λάρισας, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία του τις τελευταίες εβδομάδες στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας:

Ο Ατρόμητος είχε εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα και η υπεροχή του καρποφόρησε στο πλέον κομβικό σημείο ενός αγώνα. Στο 45΄ ο νεαρός Λημνιός με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας τον Ατρόμητο με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, αποφασισμένη να φέρει τούμπα την αναμέτρηση. Στο 47΄ ο Ναζλίδης με καταπληκτική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ματθαίο Μαρουκάκη ο οποίος από κοντά ισοφάρισε.

Η χαρά των γηπεδούχων, πάντως, δεν καράτησε για πολύ, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 στο 56′, με τον Λε Ταλέκ να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση κι έτσι παρέμειναν στη 14η θέση, μόλις δύο βαθμούς πιο ψηλά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ναβάρο (63΄ Καπός), Ποτουρίδης, Φατιόν, Ντέλετιτς (46΄ Αβραάμ), Ντοντό (46΄ Μαρουκάκης), Ναζλίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Ούμπιδες, Μπάγκα, Λημνιός (66΄ Κεϊτά), Τόνσο (88΄ Ζησόπουλος), Μπρίτο (78΄ Καρτάνης), Λε Ταλέκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε