Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: “Επέστρεψε” με Μανούσο – Κόκκινη… αλά Ντε Γιόνγκ στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: “Επέστρεψε” με Μανούσο – Κόκκινη… αλά Ντε Γιόνγκ στο Περιστέρι
Intime.gr

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας του Παναιτωλικού με 2-0. Γκολ και ασίστ από Μανούσο. Κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κωτσόπουλο ο αντίκρισε ο Ταχάρ των φιλοξενούμενων – Η φάση θύμισε το μαρκάρισμα του Ντε Γιονγκ στον Τσάμπι Αλόνσο στον τελικό του Μουντιάλ του 2010.

Έργο… Μανούσου. Ο Ατρόμητος νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0 μέσα στο Περιστέρι, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε με πέναλτι, “έφτιαξε” το γκολ του Κωτσόπουλου και βοήθησε τους Περιστεριώτες να φτάσουν τους 8 βαθμούς και την 7η θέση.

Οι Αγρινιώτες αγωνίστηκαν σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, μετά την απολύτως δικαιολογημένη αποβολή του Ταχάρ (“γκρέμισε” με απίστευτο χτύπημα τον Κωτσόπουλο) και παρέμειναν στους 3 βαθμούς και τη 12η θέση.

Το παιχνίδι…

Ο Ατρόμητος μπήκε με… φόρα στην αναμέτρηση, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 8′ με τον Κωτσόπουλο για να ανοίξει το σκορ, αλλά στο 14΄έφτασε στο 1-0. Ο διαιτητής Μανούχος έδωσε πέναλτι σε επαφή του Ντάλσιο με τον Ρισβάνη, είδε ο ίδιος τη φάση στο onfield check, δεν άλλαξε απόφαση και ο Μανούσος έκανε το 1-0 από τα ένδεκα βήματα.

Ο Παναιτωλικός είχε τεράστια δυσκολία, στο να κυκλοφορήσει την μπάλα και να περάσει με αξιώσεις τη σέντρα. Πέρα από κάποιες… αναλαμπές της ομάδας του Αγρινίου, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχο του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι στο δεύτερο μέρος και 50′ ο Γιαννιώτης “έσωσε” τον Ατρόμητο, πέφτοντας στην αριστερή του πλευρά και διώχνοντας το σουτ του Αριγίμπι. Στο επόμενο λεπτό όμως η προσπάθεια τους… δέχθηκε ένα ισχυρό “χτύπημα”. Ο Ταχάρ έκανε ένα “εγκληματικό” μαρκάρισμα στον Κωτσόπουλο, με τον διαιτητή να τον αποβάλει και να αφήνει τους Αγρινιώτες με δέκα παίκτες.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ “φλύαρος” και δεν έπεισε με την εμφάνιση του. Παρόλα αυτά, στο 78′ ο Μανούσος έβγαλε την ασίστ και ο Κωτσόπουλος -με κεφαλιά- έκανε το 2-0, “κλειδώνοντας” το “τρίποντο” για την ομάδα του Περιστερίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις