Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι με γκολ στο φινάλε «έσωσε» τους Περιστεριώτες

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι με γκολ στο φινάλε «έσωσε» τους Περιστεριώτες

Ο Πανσερραϊκός κρατούσε τη νίκη στην έδρα του Ατρομήτου, ωστόσο ο Αντζιέλσκι με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στους Περιστεριώτες τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι θρίλερ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα νωθρό πρώτο 20λεπτο, το ματς απέκτησε άγριο ρυθμό, όταν στο 22ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, ο Εμίλ Μπέργκστρομ του Πανσερραϊκού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιώτη Τσιντώτα, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Κατοίκος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ, έπειτα από χρήση VAR.

Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δυο ομάδων, ωστόσο με την συμβολή των ψυχραιμότερων η «φωτιά» έσβησε.

Στο 40ο λεπτό ο Γιαλολίντιν Μασαρίποφ έκανε ένα όμορφο γύρισμα, με τον Χατζηστραβό να κάνει το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες στην επανάληψη να έχουν ορισμένες καλές στιγμές, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο γκολ.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Πανσερραϊκός θα έφευγε από το Περιστέρι με το διπλό, ο Αντζιέλσκι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά νίκησε τον Αντριάν Χοβάν, κάνοντας το 1-1 για τον Ατρόμητο, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλα από τους γηπεδούχους.

Με αυτό τον τρόπο ο Ατρόμητος αύξησε λίγο ακόμα την διαφορά του από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στην 8η θέση της Super League.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος(Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι).
Πανσερραϊκός(Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Μασαρίποφ (60’ Τόμας), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Χατζηστραβός (88’ Κολομπίνο), Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Πεταυράκης, Ντανκερλουί, Αλεξιτς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις