Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Με Ουάρντα και Κρμέντσικ η αποστολή του Γκαρσία (pic)

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Με Ουάρντα και Κρμέντσικ η αποστολή του Γκαρσία (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ουάρντα και Κρμέντσικ βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά αναμένουν την έκδοση των δελτίων τους για να έχουν και τυπικά δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Διαθέσιμος για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι πλέον και ο Λάζαρος Λάμπρου, μετά την καθυστέρηση που υπήρξε για τον ίδιο λόγο στη δική του περίπτωση και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ. Εκτός έμεινε αντίθετα ο Μιχάι, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η αποστολή για Περιστέρι Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21 στην έδρα του Ατρόμητου. 06.01.2021Το πρόγραμμα της Τετάρτης (06.01) περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά είχαμε ενεργοποίηση με δρομικές ασκήσεις κι ασκήσεις αντίδρασης.

ΠΑΟΚ: Υποδέχθηκαν με σφαλιάρες τον Ουάρντα (video)

Στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ στο φινάλε είχαμε μαθήματα τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ οι Ουάρντα, Κρμέντσικ βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης των δελτίων τους, ωστόσο θα ταξιδέψουν με την ομάδα στην Αθήνα κι αν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν εγκαίρως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κρμέντσικ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις