Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Στο Περιστέρι χωρίς Βιεϊρίνια

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Στο Περιστέρι χωρίς Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο την Κυριακή (21/11) για τη 10η αγωνιστική της Superleague, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το Περιστέρι.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Σίντκλεϊ. Εκτός είναι και οι Αουγκούστο, Μιτρίτσα και Ολιβέιρα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το διάλειμμα τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από την Κυριακή (21.11) και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, μπαίνει σ’ ακόμα μια απαιτητική περίοδο με συνεχόμενα ματς.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει σ΄ αυτό το ρυθμό, βελτιώνοντας την αγωνιστική του εικόνα. Τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο παραδοσιακά κρύβουν δυσκολίες ό,τι κι αν δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, με την ομάδα του Περιστερίου να θέλει να κάνει restart στην προσπάθειά της γι’ ανάκαμψη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντρέ Βιεϊρίνια που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Εκτός παραμένουν και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο , Μιτρίτσα και ο Νέλσον Ολιβέιρα .Η προπόνηση του Σαββάτου (20.11) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στατικών φάσεων.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα συμμετέχουν οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Τέιλορ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Μιχάι , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Εσίτι , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις