Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατζέντης Σολδάνο: “Θέλει να μείνει στην Μπόκα, αλλά προέχει ο Ολυμπιακός”

Ατζέντης Σολδάνο: “Θέλει να μείνει στην Μπόκα, αλλά προέχει ο Ολυμπιακός”
ΦΩΤΟ Intime

Ο ατζέντης του Φράνκο Σολδάνο, που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς, τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν δηλώσει αρνητικοί στην επιστροφή του παίκτη στον Πειραιά.

Ο Αργεντινός επιθετικός, Φράνκο Σολδάνο, που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στον Ολυμπιακό και έχει καταλήξει δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς, θέλει να παραμείνει στην Αργεντινή αλλά η… πόρτα των “ερυθρόλευκων” δεν έχει κλείσει, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε Μέσο της λατινοαμερικάνικης χώρας, ο μάναζτέρ του, Ερνάν Ρουμπιόλα.

“Δεν έχω ακούσει ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει τον Φράνκo και θα ήταν φυσιολογικό να παραμείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του. Αν η Μπόκα δεν τον ανανεώσει, μπορεί μόνο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αλλά η αγορά θα παραμένει ανοικτή. Το πρώτο πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε είναι η ανανέωση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια η δυνατότητα συνέχισης στη Μπόκα με νέο δανεισμό. Ο Φράνκο θέλει να μείνει στη Μπόκα και είναι εξαιρετικά ευγνώμων στο κλαμπ και τους ανθρώπους του. Το πιο όμορφο πράγμα που του συνέβη είναι που στέφθηκε πρωταθλητής μαζί της. Η επιθυμία και η θέλησή του είναι να μείνει εκεί, αλλά θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Είναι οπαδός της Μπόκα, θα είναι χαρούμενος αν θα παραμείνει, αλλά ακόμη δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την ομάδα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμπιόλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις