Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βόλου, έχουν γίνει δυο ραντεβού»

Αχιλλέας Μπέος: «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βόλου, έχουν γίνει δυο ραντεβού»
Eurokinissi

Ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας της Super League, τονίζοντας πως έχουν γίνει και συναντήσεις.

Ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με την ομάδα του Βόλου, ενόψει του αυριανού (29.11 / 17:00) εξ αναβολής αγώνα με τον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική στη Super League και μίλησε στο “Creta 24” για το ενδιαφέρον που δείχνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, για την απόκτηση της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο 64χρονος δήμαρχος Βόλου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Τούρκου για την ομάδα και ανέφερε πως έχουν γίνει και δυο ραντεβού.

«Με τον κ. Ατζούν η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία επικοινωνία. Έγιναν δύο ραντεβού. Είναι γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται. Είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρεται».

Για την ομάδα σχολίασε: «Η ομάδα τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει να είναι πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Βέβαια τα αποτελέσματα μας αδικούν. Πιστεύω πως με τον καινούργιο προπονητή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα ανέβει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις