Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αυγενάκης για Τσιτσιπά: “Όριό του ο ουρανός! Μπράβο Στέφανε”

Αυγενάκης για Τσιτσιπά: “Όριό του ο ουρανός! Μπράβο Στέφανε”
ΦΩΤΟ intime

Τα συγχαρητήρια και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου δέχεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την πρόκρίσή του επί του Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του ATP Finals με τον υφυπουργό Αθλητισμούς Λευτέρη Αυγενάκη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να προχωράνε σε συγχαρητήριες αναρτήσεις στα social media.

Μετά τον προθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που μαζί με τη σύζυγό του παρακολούθησαν τον αγώνα και συνεχάρησαν προσωπικά τον Στέφανο Τσιτσιπά, τη σκυτάλη των συγχαρητηρίων πήραν κι άλλα πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, που προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media ευχόμενοι καλή επιτυχία στον Έλληνα τενίστα και συγχαίροντάς τον για τη μεγάλη νίκη του επί του Φέντερερ.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας στο twitter:

“Όλο και πιο ψηλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Με θρίαμβο επί του Ρότζερ Φεντερερ φτάνει στον πιο σημαντικό τελικό της καριέρας του, μέχρι τον επόμενο! Όριό του ο ουρανός. Και δική μας υπόσχεση να μην τον αφήνουμε μόνο του. Μπράβο Στέφανε”.

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1195784930032312320

“Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για την πρόκριση του μετά τη νίκη με 2-0 σετ επί του Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του ATP Finals. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό” έγραψε στη δική του ανάρτηση στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις