Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυγενάκης κατά ΕΠΟ: “Αδιανόητη η απόφαση για το Παγκρήτιο”

Αυγενάκης κατά ΕΠΟ: “Αδιανόητη η απόφαση για το Παγκρήτιο”
ΦΩΤΟ Intime

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στη Βουλή για τα θέματα των ομοσπονδιών και βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία ακόμη “επίθεση” στην ΕΠΟ για το ζήτημα με το Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να αλλάξει την ελληνική υποψηφιότητα για τον τελικό του Europa Conference League, προκρίνοντας τελικά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την Αγιά Σοφιά OPAP Arena, γεγονός που έχει φέρει ξανά “απέναντί” της τον υφυπουργό Αθλητισμού. Στη Βουλή χαρακτήρισε μάλιστα “εντελώς αδιανόητη” την απόφασή του.

Απόσπασμα των δηλώσεων Αυγενάκη

Είναι εντελώς αδιανόητη και επικίνδυνη η απόφαση της ΕΠΟ, να αποσύρει την ελληνική υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου για να φιλοξενήσει τον τελικό της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης Europa Conference League, η οποία ήταν και φαβορί για το χρίσμα από την UEFA. 
 
Παρόλα αυτά, είναι ανυποχώρητη δέσμευσή μας να αναβαθμίσουμε το Παγκρήτιο Στάδιο και να προχωρήσουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης καθώς και τους αθλητικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού, σε όλες τις αναγκαίες εργασίες, ώστε πολύ σύντομα να διαθέτει τα διεθνή στάνταρ και να μπορεί να διεκδικήσει σπουδαίες διοργανώσεις.
Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια.
 
Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου ικανοποίηση και την αταλάντευτη στήριξή μας στον Δήμο Ηρακλείου ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης υποψηφιότητας για τη διεξαγωγή των 21ων Μεσογειακών Αγώνων, ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για τις χώρες της λεκάνης της Μεσογείου. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις