Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Χάκετ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντάνιελ Χάκετ, παρά τη μεγάλη επιθυμία του Ιταλού γκαρντ να παραμείνει στην ομάδα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα sportando, ο πρώην άσος των Πειραιωτών αποκάλυψε ότι η Μπάγερν Μονάχου και η Μπάμπεργκ είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Όσα δήλωσε:

Για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό: “Μου είπαν πως δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να ρισκάρουν με τον τραυματισμό μου. Σέβομαι την απόφαση τους και τώρα πρέπει να γυρίσω σελίδα”.

Για το μέλλον του: “Η Μπάγερν Μονάχου και η Μπάμπεργκ είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μου. Βρίσκομαι σε συζητήσεις και με τις δύο ομάδες. Υπάρχει ενδιαφέρον και από έναν σύλλογο στην Τουρκία, αλλά έχουν προβάδισμα οι δύο γερμανικές ομάδες. Αξιολογούμε το τι είναι το καλύτερο για εμάς”.

Για την επιστροφή στην Ιταλία: “Δεν έχω καμία επαφή με καμία ιταλική ομάδα. Δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για εμένα ώστε να επιστρέψω στο ιταλικό πρωτάθλημα”.

Για τον τραυματισμό του: “Είμαι καλά, είμαι σχεδόν στο 100% ώστε να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση”.

Για το Ευρωμπάσκετ: “Ο στόχος είναι να παίξουμε καλά στο Ευρωμπάσκετ. Δεν θέλω να πω περισσότερα, δεν είναι ώρα για λόγια”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε