Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague: Καμία απόφαση! Παραμένει στον «αέρα» η φετινή διοργάνωση

Euroleague: Καμία απόφαση! Παραμένει στον «αέρα» η φετινή διοργάνωση
Intime.gr

Η Euroleague έχει κατεβάσει “ρολά” λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και την Τετάρτη (24.03.2020) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι 11 της, με θέμα συζήτησης το… μέλλον της φετινής διοργάνωσης.

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη που είχαν την Τετάρτη (25.03.2020) οι άνθρωποι της Euroleague με τις 11 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτήν, με θέμα συζήτησης το μέλλον της φετινής διοργάνωσης, μετά και την αναβολή που υπάρχει λόγω κορονοϊού.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος ενώ την πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης.

Κάποιες από τις ομάδες ζήτησαν οριστική διακοπή της φετινής διοργάνωσης, την ώρα που πλευρά της Euroleague θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να συνεχιστεί και να τελειώσει η σεζόν. Για το λόγο αυτό, δόθηκε παράταση και θα γίνει νέα αξιολόγηση δεδομένων για να ληφθεί η οριστική απόφαση.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι οι 11 ομάδες εξέφρασαν το πρόβλημα τους για το θέμα που έχει προκύψει, με τα εγγυημένα συμβόλαιο των παικτών, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει… δράση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις