Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Απίστευτο! Ο Έρλι φεύγει επειδή είναι vegan [pics]

ΑΕΚ

Τι άλλο θα ακούσουμε! Η Κλιάντονι Έρλι θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την μπασκετική ΑΕΚ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Σύμφωνα με όσα έβγαλε στη δημοσιότητα ο παίκτης, η Ένωση δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι είναι vegan! Η θέση των “κιτρινόμαυρων”.

Σύμφωνα με τις συνομιλίες που δημοσίευσε στα social media, ο Έρλι είχε έναν έντονο διάλογο με τον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα.

Σε αυτές, παρουσιάζεται το πρόβλημα που υπήρξε, με τον παίκτη να ψάχνει στο Βέλγιο -εκεί βρίσκεται η ένωση για τουρνουά προετοιμασίας- ένα εστιατόρια για χορτοφάγους.

Η διαφωνία προέκυψε λόγω της απόστασης του συγκεκριμένου μαγαζιού, κάτι που δεν θα επέτρεπε στον παίκτη να δώσει το “παρών” στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο κ. Χήνας φέρεται να τόνισε στην συνέχεια στον Έρλι πως παρόμοιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει και στην Αθήνα και πως με την διατροφή που ακολουθεί δεν θα μπορέσει να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Ο διάλογος των δυο ανδρών ολοκληρώθηκε με τον παίκτη να ζητά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Οι συνομιλίες που δημοσίευσε ο Έρλι:

Αρχικά, ο Έρλι έδειξε τις τοποθεσίες που προσπάθησε θα βρει φαγητό στο Βέλγιο, τονίζοντας πως “πάω να πάρω φαγητό. Δε μπορώ να αγωνιστώ υπό αυτές τις συνθήκες, το σώμα μου είναι άδειο. Θα επιστρέψω πριν τις 6:45”.

Το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ του ανέφερε στη συνέχεια να είναι στην ώρα του για προπόνηση, με τον Έρλι να του απαντά πως “εκτιμάω όσα έχετε κάνει για εμένα, αλλά πρέπει να καθίσουμε να συζητήσουμε αυτά τα πράγματα επειδή αισθάνομαι ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ώρα που θα είμαι στην προπόνηση, αντί για το πως νιώθει το σώμα μου. Λέτε για την προπόνηση, αλλά δεν έχω φάει τίποτα και δεν έχω ενέργεια, αλλά κάνετε σαν να μη σας ενδιαφέρει”.

Μόλις ο κ. Χήνας του ανέφερε πως το μέρος που ψάχνει είναι πολύ μακρυά από την τοποθεσιά που βρίσκεται η ΑΕΚ, ο Έρλι τόνισε: “Μόνο εκεί μπορώ να φάω. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να προπονηθώ αν δεν τραφώ σωστά; Αυτό εννοώ όταν λέω ότι πρέπει να συζητήσουμε ξανά, επειδή θέλετε να προπονηθώ και να παίξω, αλλά αν δεν φάω σωστά, δεν θα τα κάνω. Αισθάνομαι ότι δεν προσπαθείτε να συνεργαστείτε μαζί μου, αλλά απλώς μου δίνετε εντολές. Δεν λειτουργώ όμως έτσι και δεν θα δείξω έλλειψη σεβασμού, αλλά αισθάνομαι ότι δε με σέβεστε”.

Το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ ανέφερε πως το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει και όταν επιστρέψουν στην Αθήνα και επιλέξει σπίτι και πως θα πρέπει τότε να εμφανίζεται στις προπονήσεις γεμάτος ενέργεια, κάτι στο οποίο η διατροφή που ακολουθεί δεν θα τον βοηθήσει, με τον ίδιο να απαντάει ότι “σήμερα στο πρωινό υπήρχαν τέσσερις σαλάτες και οι τρεις είχαν φέτα. Δε μπορώ να το φάω αυτό. Η διατροφή μου δεν είναι σωστή; Αυτή με βοηθάει. Τρώω έτσι εδώ και τρεις μήνες και νιώθω σπουδαία, πώς γίνεται να υποστηρίζετε κάτι τέτοιο!”

Το… ξέσπασμα του Έρλι συνεχίστηκε, μέχρι που έφτασε στο σημείο να ζητήσει την αποδέσμευσή του: “Όχι μόνο έχει αποδειχθεί ότι τρώω σωστά, αλλά αυτή η διατροφή με βοηθάει να κοιμάμαι σωστά. Φίλε δεν θα δουλέψει αυτό. Νιώθω ότι δεν βοηθάτε τις ανάγκες μου. Σας λέω ότι δεν αισθάνομαι καλά επειδή δεν τρώω, αλλά αντί να στείλετε κάποιον να μου φέρει φαγητό, μου λέτε να είμαι στην ώρα μου στην προπόνηση, όταν πρέπει να πάω τόσο μακριά για να φάω; Πρέπει να κάνετε πλάκα και να νομίζετε ότι είμαι παιδί. Έχασα τρία κιλά από τότε που ήρθα. Δεν θα προπονηθώ και δεν θα πατήσω το γήπεδο μέχρι να λυθεί το θέμα και να ακουστεί η φωνή μου. Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω πρόβλημα,ούτε να σε κάνω να φαίνεσαι κακός. Λύστε το συμβόλαιό μου και θα ακολουθήσουμε διαφορετικό δρόμο, ίσως δεν ταιριάζουμε, αυτό συμβαίνει. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, δεν θέλω προβλήματα”.

ΑΕΚ: “Θα προβούμε σε αποκαλύψεις όταν το αποφασίσουμε”

Απ’ την μεριά της, η ΑΕΚ -μέσω ανακοίνωσης- ξεκαθαρίζει πως θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις, για τη μία και μοναδική αλήθεια, όταν το κρίνει σκόπιμο, βάζοντας τέλος σε σενάρια και… υποθέσεις.

Η ανακοίνωση:

“Η ΑΕΚ B.C. συναισθανόμενη την αγωνία των οπαδών της ανακοινώνει για πολλοστή φορά, ότι δεν ενεργεί ποτέ υπό καθεστώς πίεσης.

H AEK Β.C. διερευνά και συγκεντρώνει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης με τον Κλιάντονι Έρλι και θα προβεί σε αποκαλύψεις για τη μία και μοναδική αλήθεια, όταν εκείνη το αποφασίσει.

Η «Βασίλισσα» βρίσκεται στο Βέλγιο για αγώνες προετοιμασίας και τίποτε δεν πρόκειται να την αποπροσανατολίσει από τον προφανή στόχο της.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις