Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κοπή πίτας με Αγγελόπουλο, Ζήση, Σταϊκούρα και… δήμαρχο Φυλής!

ΑΕΚ: Κοπή πίτας με Αγγελόπουλο, Ζήση, Σταϊκούρα και… δήμαρχο Φυλής!
Intime

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκοψε την Κυριακή (19.01.2020) την πρωτοχρονιάτικη της πίτα. Το “παρών” έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς (στα Άνω Λιόσια θα γίνει η νέα έδρα της ομάδας).

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα, οι αθλητές, προπονητές, στελέχη των Τμημάτων Ανδρών, Υποδομής και Aκαδημίας καθώς οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ ΑΕΚ έκοψαν σήμερα (19/01) την καθιερωμένη πίτα για το καλωσόρισμα του 2020.

«Οικοδεσπότης» της εκδήλωσης ήταν βεβαίως ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος έκοψε και την πίτα, αλλά την «παράσταση έκλεψε» το νέο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης, ο οποίος όπως ήταν φυσικό έδωσε το «παρών» αμέσως μετά την πρωινή (του) προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Το ένα από τα τρία φλουριά με χρηματικό αντίτιμο κέρδισε ο Μάριο Τσάλμερς. Τα άλλα δύο φλουριά «έπεσαν» στους Παναγιώτης Γερόσταθο (ΜarketingAssistant) και Φέλιξ Ογκμπέντε (Αθλητής του Εφηβικού Τμήματος). Ο Κέντρικ Ρέι κέρδισε… ταξίδι για δύο ημέρες σε ξενοδοχείο της Πορταριάς, προσφορά του Aktina Travel Group.

Αθλητές της Ακαδημίας, εργαζόμενοι και εθελοντές «κέρδισαν» έπειτα από κλήρωση δώρα-προσφορά χορηγών, συνεργατών και φίλων της «Ένωσης», ανάμεσα στα οποία πολυήμερα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς (η ομάδα θα φτιάξει τη νέα της έδρα στο κλειστό της Πάλης στα Άνω Λιόσια), ενώ τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη εκπροσώπησε ο κ. Βαγγέλης Μπραουδάκης. Ο κ. Αυγενάκης απέστειλε χαιρετισμό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις