Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Έτσι πανηγύρισε το Κύπελλο ο Μάκης Αγγελόπουλος! [pics]

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Έτσι πανηγύρισε το Κύπελλο ο Μάκης Αγγελόπουλος! [pics]

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 88-83 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη και πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου Κυπέλλου της ιστορίας της. Η Ένωση επέστρεψε στους τίτλους και στο μπάσκετ κι αυτό το οφείλει αποκλειστικά στον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν σταματά να βάζει…. χρήματα στην ομάδα.

Στον έβδομο… ουρανό βρισκόταν ο Μάκης Αγγελόπουλος, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης πανηγύρισε με τη ψυχή του την επιστροφή της “Βασίλισσας” στους τίτλους.

“Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο προπονητή, σε όλους τους συντελεστές. Περιμέναμε αυτή την επιτυχία πολύ καιρό. Είναι μία πρώτη δικαίωση, κρατάμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι σταθμός, είναι στάση. Έχουμε μπροστά μας και άλλους στόχους για φέτος. Η ομάδα έχει την ποιότητα να πετύχει σπουδαία πράγματα και πιστεύω πως αυτά τα παιδιά αξίζουν συμπαράσταση από τον κόσμο, να παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο”, δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά το τέλος του τελικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Δείτε τους πανηγυρισμούς του Αγγελόπουλου

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις