Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Προχωράει” το γήπεδο στα Λιόσια! Ψηφίστηκε η τροπολογία στη Βουλή

ΑΕΚ: “Προχωράει” το γήπεδο στα Λιόσια! Ψηφίστηκε η τροπολογία στη Βουλή
ΦΩΤΟ intime

Η ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σήμερα (13/05) την τροπολογία για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, αλλά και εκείνη για την διαχείριση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, ανοίγοντας το “δρόμο” για το νέο γήπεδο της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ένα ακόμη “βήμα” για τη μετακίνηση της μπασκετική ΑΕΚ στο νέο της “σπίτι” έγινε σήμερα στη Βουλή, με την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας, η οποία και επιτρέπει πλέον στην Ένωση να μεταφερθεί στα Λιόσια ακόμη και από τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον μπορεί να γίνει η μεταφορά του γηπέδου από το ΤΑΥΠΕΔ στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κατόπιν να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΕΚ και να ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο του γηπέδου.

Η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

«Με την δεύτερη τροπολογία ανατίθεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η αξιοποίηση, χρήση, διαχείριση και εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με σκοπό την επωφελέστερη για το Δημόσιο εκμετάλλευσή του και την παραγωγή πρακτικών ωφελημάτων υπέρ των πολιτών και ιδίως των κατοίκων του Δήμου Φυλής και των όμορων αυτού Δήμων».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις