Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Σοκ” με Γιάνκοβιτς! Ξύπνησε με αφόρητους πόνους

ΑΕΚ: “Σοκ” με Γιάνκοβιτς! Ξύπνησε με αφόρητους πόνους
Intime

Ραντεβού με την… ατυχία είχε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ. Μόλις στο δεύτερο του ματς με την Ένωση, ο 29χρονος φόργουορτ έσπασε το χέρι του!

Η… ατυχία δεν έχει τέλος στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σημαντικό διάστημα, αφού διαπιστώθηκε πως έσπασε το χέρι του στον χθεσινό (19.11.2019) αγώνα με την Ράστα Βέχτα για το Basketball Champions League.

Ο 29χρονος φόργουορντ δεν είχε αντιληφθεί το πρόβλημα στην διάρκεια του αγώνα (δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλο, αλλά ήταν… ζεστός), αν και είχε ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι. Το πρωί της Τετάρτης όμως ο Γιάνκοβιτς ξύπνησε με αφόρητους πόνους και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε το κάταγμα.

Ο Γιάνκοβιτς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 εβδομάδες, έχοντας ανακοινωθεί από την ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες (έχει υπογράψει συμβόλαιο για 2 + 5 μήνες, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα ανανεωθεί)!

Τα προβλήματα δεν αφήνουν την ΑΕΚ να… ηρεμήσει, αφού από την αρχή της χρονιάς έχει ταλαιπωρηθεί με πολλούς τραυματισμούς (Σλότερ, Ρέι, Σαν Ρος και Στέφαν Γιάνκοβιτς).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις