Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ακατανόητη στάση από Euroleague! Απέρριψε αίτημα του Ολυμπιακού – Τον… καλεί στο Μιλάνο

Ακατανόητη στάση από Euroleague! Απέρριψε αίτημα του Ολυμπιακού – Τον… καλεί στο Μιλάνο
Intime.gr

Απίστευτη στάση από την Euroleague που απέρριψε το αίτημα την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για αλλαγή έδρας του ματς με την Αρμάνι Μιλάνο. Η.. ταλαιπωρία που θα πρέπει να περάσουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Την ώρα που ο… πλανήτης αναβάλει αθλητικά γεγονότα, υπό το φόβο του κορονοϊού και η Ιταλία έχει μπει σε… καραντίνα, η Euroleague είναι στον… κόσμο της! Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η διοργανώτρια απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού, να διεξαχθεί το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο σε άλλη πόλη.

Έτσι, η αναμέτρηση Αρμάνι – Ολυμπιακός θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη (12.03.2020) στο Μιλάνο, παρά το γεγονός πως η ιταλική πόλη και γενικότερα η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση… συναγερμού.

Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να ναυλώσει πτήση τσάρτερ για να ταξιδέψει αυθημερόν στη Γενοβα (το αεροδρόμιο στο Μιλάνο έχει κλείσει λόγω του κορονοϊού) και από εκεί να μεταβεί οδικώς στο Μιλάνο (2 ώρες διαδρομή).

Η αναχώρηση θα γίνει με τον ίδιο τρόπο μετά το τέλος του ματς για να εκτεθούν όσο το δυνατόν λιγότερο σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις