Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

All Star Game: Ο Παπαγιάννης “κάρφωσε” για την κορυφή στο Ηράκλειο! (video)

All Star Game: Ο Παπαγιάννης “κάρφωσε” για την κορυφή στο Ηράκλειο! (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιώργος Παπαγιάννης  αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του 24ου All Star Game στο Ηράκλειο, επικρατώντας στον τελικό του Παναγιώτη Φιλιππάκου αλλά και του συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Τζέικομπ Γουάιλι.

Κεμ Μπράουν, Τζέικομπ Ουάιλι, Παναγιώτης Φιλιππάκος, Λευτέρης Μαντζούκας, Σαμάρντο Σάμιουελ και Γιώργος Παπαγιάννης, ήταν αυτοί που πήραν μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων του 24ου All Star Game, με τον Έλληνα σέντερ του Παναθηναϊκού να είναι τελικά αυτός που πήρε το βραβείο του νικητή, αν και μπήκε στο διαγωνισμό την τελευταία στιγμή, αφού αρχικά δεν είχε δηλωθεί.

Ουάιλι, Παπαγιάννης και Φιλιππάκος ήταν οι τρεις φιναλίστ του τελικού, μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού γύρου. Ο Φιλιππάκος έκανε μία άκυρη προσπάθεια και στη δεύτερη, κατάφερε να καρφώσει για να πάρει 44 βαθμούς, ο Παπαγιάννης μετά την αποτυχία… συνεργασίας με τον Ράις, κάρφωσε μόνος του, για να πάρει 45 βαθμούς και ακολούθησε ο Ουάιλι, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποια από τις δύο προσπάθειες του. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναδείχθηκε νικητής, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από όλους.

 

 

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις