Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ! “Ήταν καιρός για ένα νέο κεφάλαιο”

Ανακοίνωσε Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ! “Ήταν καιρός για ένα νέο κεφάλαιο”
Intme.gr

Είχε συμφωνήσει εδώ και μήνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τώρα όμως, ο Νίκολα Μιλουτόνοφ είναι και επίσημα παίκτης του Δημήτρη Ιτούδη. Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι και επίσημα Νίκολα Μιλουτίνοφ, με την ομάδα τς Μόσχας να ανακοινώνει το πρωί της Τρίτης (02.06.2020) την απόκτηση του Σέρβου σέντερ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μιλουτόνοφ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Πειραιά. Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος σέντερ είχε 10,3 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά ματς στην Euroleague και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Κάιλ Χάινς που μετακομίζει στο Μιλάνο και την Αρμάνι.

«Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Όλες οι αποφάσεις μου μέχρι τώρα ήταν δύσκολες, αλλά όχι αυτή. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση, με έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα του, έναν προπονητή που κατακτά τρόπαια. Ένας εξαιρετικός οργανισμός. Είναι τιμή μου να είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ και γνωρίζω τις ευθύνες που κρύβονται πίσω από το όνομά της. Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα», ανέφερε ο Μιλουτίνοφ λίγο μετά την ανακοίνωση του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θυμίζουμε ότι η ΤΣΣΚΑ ήθελε τον Μιλουτίνοφ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και κατέθεσε επίσημη πρόταση στους “ερυθρόλευκους”. Η απάντηση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν αρνητική, ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, αλλά τώρα ολοκληρώθηκε κι έτσι πήγε στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις