Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ανακοίνωσε τον Έρικ Πέρσον ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε τον Έρικ Πέρσον ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του Έρικ Πέρσον ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο Σουηδός επιθετικός υπέγραψε για 1,5 χρόνο στην ομάδα του Ηρακλείου.

Στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής προχώρησε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έρικ Πέρσον, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο στην ομάδα του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Έρικ Πάρσον. Ο Σουηδός επιθετικός με ύψος 1.88, γεννημένος στις 7 Απριλίου 1994 στο Χόλβικεν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Έρικ Πάρσον άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Malmö FF και το 2013 δόθηκε δανεικός στη Lunds BK. Στα δύο χρόνια παραμονής του στην ομάδα σκόραρε πέντε φορές σε 31 αγώνες, ενώ το 2015 μεταγράφηκε στη Höllviken, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 12 γκολ σε 26 ματς. Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε αποτέλεσε τον λόγο της μεταγραφής του στη Landskrona και την επόμενη σεζόν σκόραρε 18 γκολ σε 22 παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε για την Falkenbergs FF, με τα χρώματα της οποίας είχε συνολικά 23 γκολ σε 60 αγώνες.

Ο Πάρσον αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 94. Έρικ, Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις