Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Άνοιγμα” Ματσιούλις στον Παναθηναϊκό! Τι είπε για το μέλλον του

“Άνοιγμα” Ματσιούλις στον Παναθηναϊκό! Τι είπε για το μέλλον του
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιόνας Ματσιούλις τραυματίστηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπάμπεργκ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά για την επόμενη άφησε “ανοιχτό” το ενδεχόμενο παραμονής στην ομάδα, κάνοντας όμως… άνοιγμα και προς τον Παναθηναϊκό.

Η εξαιρετική σεζόν του Γιόνας Ματσιούλις με την ΑΕΚ δεν είχε και αντίστοιχο τέλος, αφού ο τραυματισμός του Λιθουανού θα τον αφήσει εκτός παρκέ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του με την Ένωση.

Ο ίδιος πάντως, έδειξε διάθεση να συνεχίσει στην Ελλάδα, αφήνοντας “ανοιχτή” την πόρτα τόσο για τη νυν ομάδα του όσο και για την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Ματσιούλις

«Δεν ξέρω, όλα θα εξαρτηθούν από το χέρι μου! Θα επέστρεφα στη Λιθουανία μόνο για τη Ζαλγκίρις. Δεν εξετάζω άλλες λύσεις. Η Αθήνα είναι απίθανη, αρέσει πολύ στην οικογένειά μου. Όλα εξαρτώνται από την ΑΕΚ, ή τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης μπορεί να σκέφτεται πολλά, αλλά οι ομάδες αποφασίζουν».

Για τον τραυματισμό του: «Οι γιατροί στη Γερμανία είπαν πως δεν έβλεπαν κάτι, ίσως μόνο έναν παλιό τραυματισμό. Αλλά δεν ήταν έτσι. Αμέσως έβγαλα μια φωτογραφία και την έστειλα στους γιατρούς μας, που μου είπαν να βάλω άμεσα γύψο. Όταν επιστρέψαμε, έβγαλα μαγνητική και είδαμε ότι υπάρχει κάταγμα. θα παραμείνω στην Ελλάδα ως το τέλος της σεζόν, γιατί οι κόρες μου πηγαίνουν σχολείο. Υπάρχει μια εξαιρετικού επιπέδου κλινική με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνω θεραπείες».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις