Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Είχα ενοχλήσεις στο γόνατο! Τώρα είμαι καλά!” – video

Αντετοκούνμπο: “Είχα ενοχλήσεις στο γόνατο! Τώρα είμαι καλά!” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Για την κατάσταση της υγείας του και τα προβλήματα στα γόνατά του μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Γιούτα Τζαζ, η οποία δεν φάνηκε πάντως να επηρεάζει τον Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φανταστικός κόντρα στους Γιούτα Τζαζ και μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι οι ενοχλήσεις στα γόνατά του έχουν πλέον ξεπεραστεί, με τον ίδιο να νιώθει πλέον καλά στο παρκέ.

Ο Grrek Freak ξεκουράστηκε από τον προπονητή του πρόσφατα και πλέον εμφανίζεται έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη θέση του NBA και το απόλυτο πλεονέκτημα για τα πλέι οφ.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

Για την ήττα από τους Τζαζ: “Είναι πάντα δύσκολο να νικήσεις τη Γιούτα. αλλά είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια που κάναμε. Μπλέντσο και Μπρόγκντον δεν έπαιξαν, αλλά όλοι μας όσοι παίξαμε δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έστω κι αν χάσαμε, με τέτοια προσπάθεια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ήταν δύσκολο που είχαμε 2 ματς σε ένα 24ώρο. Αν συνεχίσουμε να με αυτήν την ενέργεια δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ήταν δύσκολο να μπούμε στη ρακέτα, έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα. Χάσαμε κάποια εύκολα lay-up και από την άλλη ο Φέιβορς έβαλε κάποια εύκολα καλάθια.

Για τις ενοχλήσεις στα γόνατα: «Είμαι καλά. Στο προηγούμενο ματς είχα κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά τώρα νιώθω καλά. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Αν ο προπονητής κρίνει πως πρέπει να παίξω λιγότερο, θα το κάνω. Αν κρίνει πως πρέπει να παίξω περισσότερο, επίσης θα το κάνω. Θέλω να κερδίζουμε και να βοηθάω τους Μπακς».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις