Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Ετοιμάζεται ελληνικό πανηγύρι στη Βοστόνη! – video

Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Έλληνες της Βοστόνης ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον κορυφαίο εκπρόσωπο του ελληνικού μπάσκετ στο NBA, στο πλαίσιο του αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Μιλγουόκι Μπακς και αναμένεται να στηθεί ένα κανονικό ελληνικό πανηγύρι στο παρκέ και τις εξέδρες του γηπέδου, καθώς και έξω από αυτό.

Στις περιοχές των ΗΠΑ, όπου η ελληνική ομογένεια είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, η άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποτελεί το γεγονός της σεζόν τα τελευταία χρόνια και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος, με τους Έλληνες της Βοστόνης να ανυπομονούν για το επικείμενο παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ελληνικούς χορούς, τραγούδια και παραδοσιακές στολές, περιλαμβάνει συνήθως το θέαμα στο γήπεδο των Σέλτικς, κάθε φορά που ο Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ εμφανίζεται μπροστά στους Έλληνες της διασποράς, με ένα κανονικό ελληνικό πανηγύρι να στήνεται στην αμερικανική πόλη.

Αντίστοιχες θα είναι λοιπόν και φέτος οι σχετικές εκδηλώσεις, με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστόνη να προαναγγέλλει το γεγονός με σχετική ανάρτηση στα social media που έγραφε “ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο” και έδειχνε μια φωτογραφία με ελληνικές σημαίες μέσα στο παρκέ.

Η ανάρτηση του Προξενείου της Ελλάδας

Getting ready to welcome again Giannis Antetokoumpo!

Gepostet von Consulate General of Greece in Boston am Montag, 19. November 2018

Το περσινό ελληνικό πανηγύρι

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Ελληνική βραδιά Βοστώνη

Από την Ελληνική Βραδιά στο γήπεδο των Σέλτικς στη Βοστώνη, που «ντύθηκε» στα γαλανόλευκα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί. Περισσότερα στο: bit.ly/2AoHdbAEraklis DiamatarisGiannis AntetokounmpoGiannis Antetokounmpo – The Greek FreakBoston Celtics

Gepostet von Εθνικός Κήρυξ / The National Herald am Montag, 4. Dezember 2017

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις