Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Η νέα “παράσταση” στο Ορλάντο! Ένταση με Θανάση στο “πόστερ” κάρφωμα του – videos

Αντετοκούνμπο: Η νέα “παράσταση” στο Ορλάντο! Ένταση με Θανάση στο “πόστερ” κάρφωμα του – videos
ΦΩΤΟ youtube

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στην τεράστια καριέρα του στο NBA με το double double κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ και την πανηγύρισε μαζί με τον αδερφό του Θανάση, ο οποίος δέχθηκε τεχνική ποινή στο ματς λόγω έντασης με αντίπαλο.

Με στόχο να βγει ξανά MVP του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς προς την κορυφή, με πληρθωρικές εμφανίσεις, όπως κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, όπου είχε 9 πόντους (9/12 διπ., 1/4 τρ., 8/11 β.), με 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, αλλά και 2 κλεψίματα.

Στο συγκεκριμένο ματς έκανε ντεμπούτο και ο αδερφός του και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Θανάσης, που πέτυχε τους πρώτους του πόντους με τη φανέλα των “ελαφιών”. Ταυτόχρονα όμως δέχθηκε και τεχνική ποινή, αφού δεν απέφυγε τον… τσαμπουκά με τον Ιβόντου των Μάτζικ.

Το γεγονός δεν στέρησε φυσικά κάτι ούτε από τον ίδιο, ούτε από τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά ούτε κατάφερε να… κλέψει τις εντυπώσεις από το τρομερό του κάρφωμα στο ματς, το οποίο το πανηγύρισε έξαλλα και ο Greek Freak.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις