Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο και Μπακς βγάζουν “σκούπα” στους Πίστονς! video

Αντετοκούνμπο και Μπακς βγάζουν “σκούπα” στους Πίστονς! video
ΦΩΤΟ Reuters

Μια… ανάσα από την πρόκριση τους στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ βρίσκονται οι Μπακς. Η ομάδα του Αντετοκούνμπο έκανε το 3-0 στη σειρά με τους Πίστονς, επικρατώντας μέσα στο Ντιτρόιτ με 119-103.

Αντετοκούνμπο και Μπακς έκαναν… περίπατο μέσα στην έδρα των Πίστονς (119-103) και ετοιμάζονται να «σκουπίσουν» την ομάδα του Ντιτρόιτ.

Οι Μπακς δεν δυσκολεύτηκαν ούτε μέσα στο Ντιτρόιτ και έκαναν το 3-0 σε σειρά των πλέι οφ του ΝΒΑ για πρώτη φορά από το 1986. Πλέον, τα «ελάφια» θέλουν άλλη μία νίκη για να προκριθούν στον δεύτερο γύρο.

Ο Αντετοκούνμπο φορτώθηκε νωρίς με φάουλ, είχε μια δύσκολη πρώτη περίοδο (δεν έβαλε ούτε πόντο), αλλά ολοκλήρωσε το ματς με double-double. Σε 28 λεπτά συμμετοχής, ο «Greek freak» είχε 14 πόντους (4/6 βολές, 5/10 δίποντα και 0/3 τρίποντα) 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 4 λάθη και 5 φάουλ.

Κορυφαίος των Μπακς –που είχαν άλλους έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων- ήταν ο Μίντλετον με 20 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μπλέντσο και Λόπες με 19.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά (απουσίασε από το δύο πρώτα ματς με πρόβλημα στο γόνατο) και είχε 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης ξανά στο Ντιτρόιτ.

https://www.youtube.com/watch?v=iIuymqwK95s

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις