Site icon NewsIT

Αντετοκούνμπο: Σαρώνει τα βραβεία! Κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ

11.07.2019 | 07:56
Αντετοκούνμπο: Σαρώνει τα βραβεία! Κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε ένα ακόμα «παράσημο» για τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο «Greek freak» αναδείχθηκε κορυφαίος άνδρας αθλητής σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ.

Ήταν μια συγκλονιστική χρονιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που αναγνωρίζεται απ’ όλους. Ο «Greek freak» έφτασε μια ανάσα από τους τελικούς του ΝΒΑ με τους Μπακς, αναδείχθηκε MVP της κανονικής διάρκειας του κορυφαίου πρωταθλήματος και τώρα… σήκωσε ένα ακόμα βραβείο.

Αντετοκούνμπο: Στους 100 πιο ακριβοπληρωμένους! Η θέση του στη λίστα του Forbes

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε από κοινό και ειδικούς ως ο κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ, στην λαμπρή τελετή των ESPY’S Awards (Excellence in Sports Performance Yearly).

https://twitter.com/ESPYS/status/1149150853246476289

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1149148131675856903

Ο «Greek freak» προτιμήθηκε έναντι των Μούκι Μπετς (Μπόστον Ρεντ Σοξ, baseball), Μπρουκς Κέπκα (γκολφ) και Πάτιρκ Μαχόμς (Κάνσας Σίτι Τσιφς, NFL).

Στην ομιλία του, ο Αντετοκούνμπο -με αρκετή δόση χιούμορ- τόνισε ότι δεν θα δακρύσει και ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του, την Ελλάδα και όλους όσοι τον υποστηρίζουν.

«Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPY. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν», ανέφερε και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα», κατέληξε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version