Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο – “Στην 3η καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας στο ΝΒΑ!”

Αντετοκούνμπο – “Στην 3η καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας στο ΝΒΑ!”
ΦΩΤΟ Reuters

Λίγες ημέρες αφού… εκθρόνισε τον Λεμπρον Τζέιμς από την κορυφή της λίστας των Top 100 παικτών του ΝΒΑ για το 2020, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ένα ακόμα “παράσημο” από το περιοδικό “Sports Illustrated”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε από το διάσημο περιοδικό “Sports Illustrated” στην τρίτη καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας (2010-2020) στο ΝΒΑ, δίπλα σε Κόμπι Μπράιαντ, Ντουέιν Ουέιντ, Ντιρκ Νοβίτσκι και Μπλέικ Γκρίφιν!

«Sports Illustrated» – Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «εκθρόνισε» τον Λεμπρόν Τζέιμς!

Πιο συγκεκριμένα, το “Sports Illustrated” αναφέρει: “Κι ενώ ο Γιάννης εκθρόνισε τον Λεμπρόν από το Top 100 της λίστας του Sports Illustrated, η δεκαετία του ’10 είναι μόνο η αρχή μίας επικής καριέρας.

Η εκκίνηση του Γιάννη ήταν χαμηλών τόνων, την τελευταία τριετία όμως απογειώθηκε. Το 2017, σκόραρε 20 πόντους για πρώτη φορά. Το 2019, έγινε ο MVP του ΝΒΑ και έστειλε τους Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ τους, σε μία ομάδα που χτίστηκε για να βγάλει το 100% του ταλέντου του.

Ο Γιάννης είναι στο ξεκίνημά του και αναμένεται να κάνει το ΝΒΑ να τον παρακολουθεί και τη νέα δεκαετία.

Είναι μόλις 24 ετών, κάτι που σημαίνει πως έχει πολύ χρόνο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο (Ο Κάρι έγινε 24, αλλά κατέκτησε το πρώτο MVP του 3 χρόνια μετά).

Ακόμα και αν ήδη το μέλλον είναι λαμπρό στα πόδια του, ο Γιάννης έχει το σώμα και τη νοοτροπία να δουλέψει και να γίνει ένας από τους κορυφαίους της δεκαετίας”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις