Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγκινούν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο! Τα μηνύματα για τα γενέθλια του πατέρα τους – videos

Συγκινούν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο! Τα μηνύματα για τα γενέθλια του πατέρα τους – videos
ΦΩΤΟ instagram

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έχασαν πέρυσι τον πατέρα τους από ανακοπή καρδιάς και με αφορμή ότι σαν σήμερα είχε τα γενέθλιά του, θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια, ανεβάζοντας συγκινητικά μηνύματα στα social media.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχουν πια στο πλευρό τους, τον πατέρας του Τσάρλς, αλλά έδειξαν ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουν όσα πήραν από εκείνον, αφιερώνοντας λίγα λόγια στη μνήμη του, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Τα τρία αδέρφια που ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, αλλά πλέον απολαμβάνουν διαρκώς επιτυχίες, έχοντας και οι τρεις επαγγελματικά συμβόλαια στο μπάσκετ, ανάρτησαν ο καθένας το δικό του μήνυμα για τον πατέρα τους, μέσα από video και φωτογραφίες τους στο instagram.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

“Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά, σε αγαπάμε! Ευχαριστούμε που καθοδηγείς την οικογένειά μας κάθε μέρα. Ξέρω ότι είσαι περήφανος για όλους μας”, έγραψε ο Γιάννης.

https://www.instagram.com/p/Bl_fM0CDYrG/?taken-by=giannis_an34

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο

“Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά. Μας έβαλες στο μονοπάτι του μεγαλείου και της επιτυχίας. Σε αγαπάμε, μας λείπεις, τιμούμε την κληρονομιά σου. Υ.Γ.: Πάντα αγαπούσα να διαφωνούμε για τα αθλητικά, όταν οι άλλοι χορεύανε”, έγραψε ο Θανάσης.

Η ανάρτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο

“Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά, μας λείπεις”, έγραψε ο Κώστας.

https://www.instagram.com/p/BmAYIkLhl6c/?taken-by=kostas__ante13

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις