Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: Το “πάλεψε” με 48 πόντους! Οι Μάβερικς “έσπασαν” τους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στους Μάβερικς, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν ε 116-120 μέσα στο Μιλγουόκι και είδαν να μπαίνει ένα τέλος στο νικηφόρο σερί 18 αγώνων τους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια τεράστια βραδιά του που όμως δεν «επιβραβεύτηκε» με νίκη! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε έναν «μεγάλο» αγώνα κόντρα στους Μάβερικς, αλλά οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την εντός έδρας ήττα.

Η ομάδα του Ντάλας επικράτησε με 120-116 και έβαλε τέλος στο σερί 18 νικών που έτρεχαν τα «Ελάφια». Μεγαλύτερη αξία στη νίκη των φιλοξενούμενων δίνει η απουσία του τραυματία Ντόντσιτς από το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα αυτό έριξε το ρεκόρ των Μπακς στο 24-4, ενώ οι Μάβερικς ανέβηκαν στο 18-8.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να κάνει άλλο ένα double-double, πετυχαίνοντας 48 πόντους (11/16β., 17/25διπ., 1/6τρ.) και μαζεύοντας 14 ριμπάουντ, ενώ είχε 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

Κάιλ Κόρβερ και Ερσάν Ιλιασόβα πρόσθεσαν 17 και 11 πόντους, αντίστοιχα, την ώρα που ο Μίντλετον έμεινε στους 9 π. Δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντεντονκούμπο και ο τραυματίας Έρικ Μπλέντσο.

Από την πλευρά τους, οι Μάβερικς είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίσταπς Πορζίνγκις (double-double με 26 πόντους (5/6 τρίποντα) και 12 ριμπάουντ). Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Σεθ Κάρι, με 26 και 4/7 τρίποντα.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-36, 56-59, 76-86, 116-120.

https://www.youtube.com/watch?v=B7p1hT1YI7U&feature=emb_title

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα