Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Τρίτο φαβορί για MVP στο NBA ο Γιάννης! Μεγάλες προσδοκίες για τον Έλληνα σούπερ σταρ [pic]

Αντετοκούνμπο Κιντ
ΦΩΤΟ Reuters

Πολύ υψηλές είναι οι προσδοκίες για τη νέα χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA, με μεγάλη στοιχηματική εταιρεία του Λας Βέγκας να τον έχει στην τρίτη θέση, με τους υποψήφιους MVP, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βλέπουν ως ένα από τα φαβορί για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη ολόκληρου του NBA, οι ειδικοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να δίνεται μάλιστα με πιθανότητες 9 προς 2.

Πιο συγκεκριμένη, μεγάλη στοιχηματική εταιρεία του Λας Βέγκας, ανακοίνωσε τις αποδόσεις των παικτών για το MVP της σεζόν 2018-19 στον “μαγικό κόσμο” και ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς φιγουράρει στην τρίτη θέση, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς με απόδοση 10/3, αλλά και τον Άντονι Ντέιβις με 4 προς 1.

Αντίθετα, πίσω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται ο περσινός πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, Τζέιμς Χάρντεν με 11 προς 2 και ο Κέβιν Ντουράντ με πιθανότητες 9 προς 1. Ακολουθούν δε, παίκτες όπως οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (14/1), Στεφ Κάρι (15/1), Κάιρι Ίρβινγκ (16/1), Τζοέλ Εμπίντ (16/1) ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (80/1).

Η λίστα για το MVP του 2018-19

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις