Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Χτύπησε… ξύλο! “Θα είμαι στην Κίνα”

Αντετοκούνμπο: Χτύπησε… ξύλο! “Θα είμαι στην Κίνα”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο πλαίσιο της Media Day του All Star Game 2019 και τόνισε πως θα βοηθήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο της Κίνας, αρκεί να είναι υγιείς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πολύ χαρούμενος για την παρουσία της ομάδας του (σ.σ. Team Giannis) στο All Star Game, αλλά και για την αρχηγία του, ενώ όσον αφορά το Παγκόσμιο της Κίνας δήλωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά με την Εθνική, χτυπώντας ξύλο (!) για να είναι υιγής.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε στη Media Day του All Star Game

Για το τι σκέφτεται όταν μπαίνει στο παρκέ και το αν θα πάει στην Κίνα: “Όταν μπαίνω στο παρκέ σκέφτομαι εκείνους που βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου και εκπροσωπώ 13 εκατομμύρια ανθρώπους. Μακάρι να είμαι υγιής (σ.σ.χτύπησε ξύλο) και θα βρεθιώ στην Κίνα”.

Για το παρατσούκλι του: “Δεν ξέρω ποιος έδωσε το παρατσούκλι αλλά είναι ένα δικό μου κομμάτι, με χαρακτηρίζει. Μου αρέσει και είναι κομμάτι του εαυτού μου. Εσείς ίσως το κάνετε να μοιάζει κακό (σ.σ. γέλια). Δεν είμαι αλαζόνας όταν λέω ότι μία ομάδα για να με σταματήσει πρέπει όλοι οι παίκτες της να είναι στην ίδια σελίδα. Στο ένας εναντίον ενός είναι δύσκολο. Πριν από έξι χρόνια δεν πίστευα καν ότι θα είμαι εδώ και θα ηγούμαι της Team Giannis. Η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά σε φέρνει εδώ. Συνήθιζα να λέω μικρός ότι πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να έχεις φαγητό στο τραπέζι, με εμάς έπρεπε να πουλήσουμε πράγματα για να το καταφέρουμε”.

Αναφορικά με το ποια είναι η αγαπημένη του φάση από το ΝΒΑ διαχρονικά τόνισε: “Το καλάθι του Τζόρνταν με τους Γιούτα Τζαζ το 1998 στους τελικούς”.

Σχετικά με την πορεία των Μιλγουόκι Μπακς: “Είναι εντυπωσιακό το ταξίδι μέχρι στιγμής. Παίζουμε σκληρά και ομαδικά. Είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι έξω από το παρκέ. Είναι εκπληκτική η παρέα και η ατμόσφαιρα και όσο συνεχίζουμε έτσι θα είναι καλό. Νιώθω καλά με το γεγονός πως είμαι αρχηγός. Είμαι χαρούμενος. Πριν έξι χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα στο ΝΒΑ και τώρα έχουμε το καλύτερο ρεκόρ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να μαθαίνουμε κάθε μέρα. Δεν έχουν έρθει ακόμη τα playoffs. Πρέπει να κερδίσουμε μία σειρά και να “χτίσουμε” σε αυτήν”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις