Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Απίθανο φινάλε σε μπαράζ της Γ’ Εθνικής! Έκριναν το ματς οι διαιτητές [vid]

Νίκη Βόλου
ΦΩΤΟ youtube

Τρομερό φινάλε στον αγώνα μπαράζ μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Πολύγυρου, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την άνοδο στη Β’ Εθνική και το ματς να κρίνεται δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη, χάρη σε σφύριγμα των διαιτητών.

“Σφαγή” έγινε στο παιχνίδι ανόδου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Πολύγυρο, αφού ο νικητής κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και μάλιστα με δύο σφυρίγματα των διαιτητών, από το 0,7΄΄ και μετά.

Πιο συγκεκριμένα, με το σκορ να είναι 72-70 υπέρ της Νίκης, σφύριξαν φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο του Τσιούντου, με τον παίκτη του Πολύγυρου να είναι εύστοχος και να πραγματοποιεί το 72-73, εφτά δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη του αγώνα.

Κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ένα ακόμη -“τραβηγμένο”- σφύριγμα των διαιτητών ήρθε να φέρει τα “πάνω – κάτω”, δίνοντας την ευκαιρία στον Τσιώλη να σουτάρει δύο βολές και να χαρίσει στην ομάδα του μία απίθανη νίκη, με το τελικό 74-73.

Όσον αφορά τα σφυρίγματα των διαιτητών, πρόκειται πιθανότατα για ένα γεγονός που πρέπει να μπει στα… ρεκόρ Γκίνες, αφού δύο φάουλ σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, δεν πρέπει να έχουν ξανά δοθεί ποτέ σε αγώνα μπάσκετ, σε διαφορετικές ομάδες.

Το απίθανο φινάλε στο Νίκη Βόλου – Πολύγυρος (στο 15:41)

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις